Изложба

2016.12 Шангајска изложба малтера

Шангајска изложба бетона

Цити екпо

Јапан Екхибитион

2018.11 Шангајска изложба малтера

Катарски пројекат

Изложба у Манили

Изложба у Москви

Изложба на Тајланду